واکنش مردم به قیمت گذاری توکن همستر | ایردراپی که همه را ناامید کرد! عذرخواهی وحید شمسایی و حسین طیبی بابت حذف‌ از جام جهانی فوتسال ازبکستان ماهواره چمران ۱ آماده انجام ماموریت اصلی (۵ مهر ۱۴۰۳) توکن‌های همسترکامبت به کیف پول کاربران منتقل شد | برداشت از طریق دکمه Direct claim چگونه است؟ توکن همستر کامبت لیست شد + قیمت اولیه گوگل سه میلیارد دلار داد تا دوباره این نوابغ را استخدام کند زمان عرضه ریمستر بازی Horizon Zero Dawn مشخص شد + ویدئو استفاده پلیس از ابزار هوش مصنوعی که ۸۱ سال زمان حل پرونده‌ها را به ۳۰ ساعت کاهش می‌دهد سم آلتمن می‌گوید تا رسیدن به هوش مصنوعی بسیار پیشرفته فاصله زیادی نداریم فرانسه اولین کشوری که وزیر هوش مصنوعی دارد ویدئو | آیفون ۱۶ در یک قدمی واردات؟ پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۵ مهر ۱۴۰۳) استفاده‌نکردن از ظرفیت اینترنت اشیاء در گازسنجی معادن آموزش کامل بازی تلگرامی نات پیکسل (Not Pixel) + فیلم انفجار گلکسی بادز FE سامسونگ درون گوش یک کاربر + عکس راهنمای مینی‌گیم جدید کلید همسترکامبت برای دریافت الماس (پنجشنبه ۵ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳) سود میلیون دلاری در زنده کردن سلبریتی‌های مُرده با هوش مصنوعی ورود آیفون ۱۶ به ایران | موبایلی که همچنان رجیستر نمی‌شود ویدئو | سقوط موشک فضایی چین روی سکوی فرود
سرخط خبرها

رمزارز تلگرام نیامده دردسرساز شد!

  • کد خبر: ۶۰۹۶۱
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
رمزارز تلگرام نیامده دردسرساز شد!
تلگرام در اردیبهشت سال جاری پس از چالش‌های بسیار با نهاد‌های مالی و امنیتی ایالات متحده مجبور به اعلام تعطیلی پروژه TON و به دنبال آن ارز دیجیتالی Gram شد.
نجفی | شهرآرانیوز؛ بسیاری از افراد فکر می‌کنند ایلان ماسک، مالک خودروسازی تسلا، نخستین سرمایه گذاری بود که بدون سابقه فعالیت مرتبط وارد حوزه رمزارز‌ها شد، ورودی که باعث ایجاد نوسانات بیشتر در این بازار نوظهور شد و در پی آن نتفلیکس از دنیای رسانه‌ها و هیوندای از خودروسازان مطرح شرقی نیز برنامه ریزی برای ورود به این حوزه را بررسی می‌کنند. اما یکی از افرادی که نه تنها به عنوان سرمایه گذار که به عنوان توسعه دهنده و عرضه کننده ارز اختصاصی خود قصد ورود به این بازار را داشت پاول دوورف، مالک پیام رسان تلگرام، بود.
 
او قصد داشت با انتقال پیام رسان خود به شبکه‌ای تحت عنوان شبکه باز تلگرام یا TON از فناوری بلاک چین استفاده کند و در آن رمزارز اختصاصی خود را نیز توسعه دهد. دوورف در عرضه اولیه ارز مجازی تلگرام با عنوان Gram توانسته بود نظر بسیاری از جمله «صندوق سرمایه گذاری داوینچی» را به خود جلب کند. این شرکت با پرداخت رقمی در حدود ۲۰ میلیون دلار معادل ۱/۷ میلیارد دلار Gram را پیش خرید کرد و اکنون با توجه به شکست پروژه، درخواست غرامتی یکصدمیلیون دلاری داده است.
 
تلگرام در اردیبهشت سال جاری پس از چالش‌های بسیار با نهاد‌های مالی و امنیتی ایالات متحده مجبور به اعلام تعطیلی پروژه TON و به دنبال آن ارز دیجیتالی Gram شد. مدیریت تلگرام بر این باور است که به زودی کاربران این شبکه در جهان از یک میلیارد نفر عبور می‌کنند و برای تأمین هزینه‌های پشتیبانی و به روزرسانی آن نیازمند منابع مالی بیشتری است. اما با متهم شدن این شرکت به دلیل نقض قوانین ایالات متحده تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار به شرکت کنندگان در عرضه اولیه Gram غرامت پرداخته است که با احتساب شکایت داوینچی، این میزان تا ۳ میلیارد دلار نیز افزایش خواهد یافت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->